סמני כבד גבוהים

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

11/03/2014 | 22:21 | מאת: שרון

שלום, 3 חדשים אחרי ניתוח כיס מרה, alkp liver 90, והאלקליין פוספטז 131, יש לי עקצוצים בלילה, בטן נפוחה, היום יש לי שלשול, יציאות סדירות, צבע רגיל, אין חום, מחכה לmrcp דרכי מרה. לא יודעת מה רואים בבדיקה כזאת, לא יודעת מה יש לי, אני בלחץ למה הבדיקות כבד גבוהות, הכבד תמיד היה שומני, לא שתיתי מעולם, ואיזה בדיקות אני צריכה עוד לעשות סמנים ועוד. תודה

12/03/2014 | 10:24 | מאת: נלי

היי, גילו לי אבנים בכיס המרה אתמול, האם הניתוח כואב, מה היה גודלם של האבנים? תודה