שימוש בקנאביס רפואי בשחמת כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

14/10/2013 | 08:41 | מאת: פ

אדם (בסוף שנות ה60) אשר סובל משחמת כבד בשלב מתקדם, ללא יכולת לרפא (אובחן כבר לפני 7 שנים והגיע מראש בשלב 4), במצב בו אין מה לעשות ורק מנצלים את הימים, האם מומלץ לנסות לאשר קנאביס רפואי (האדם חסר תאבון, עם בחילות והקאות וחוסר מצב רוח). השימוש הוא למטרת שיפור איכות החיים בלבד במצב הנוכחי . הועלתה האפשרות כי עקב הפגיעה המוחית אשר נוצרה מהאנצפלופטיה יתכן והזיות הקנאביס יחמירו את הפגיעה. מה דעתך? תודה מראש.

14/10/2013 | 17:30 | מאת:

נשמע רעיון טוב.לא חושבת שתיהיה החמרה. יתכן להיפך. תמיד אפשר להפסיק.