טיפול מחקרי

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

08/07/2013 | 09:25 | מאת: אוה שובל

שלום רב, בביקור במרפאתך בהרצליה, הימלצת לי להיכנס לטיפול מחקרי ב "שיבא", מאחר ומאוד סבלתי מתופעות לוואי בטיפול באינטרפרון וריבווירין. פניתי לאבישג במרכז המחקר לפני כ 4 חודשים, ועדיין לא שולבתי בשום קבוצה, מאחר ואין קבוצה שמתאימה לי, לטענתה. השאלה, מה אני אמורה לעשות? אני עם F3 A2. אשמח לקבל תשובתך, בברכה, אוה שובל

11/07/2013 | 18:22 | מאת:

מקווה מאוד שבקרוב יגיע המחקר המתאים עבורך. המשיכי להיות בקשר עם אבישג. את יכולה להתקשר למרנז הכבד 035307001