פיענוח תוצאות העמסת סוכר של 100 בהריון

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

13/06/2013 | 13:30 | מאת: ליאת

שלום, אני בשבוע 33, הריון שלישי. בהריונות קודמים לא היתה לי שום בעיה של סוכר, אולם הפעם ההעמסה של 50 יצאה 154 ולכן נשלחתי להעמסה של 100. התוצאות: בצום-61 אחרי שעה- 145 אחרי שעתיים-163 אחרי 3 שעות - 115 הבנתי מהרופאה שזה לא תקין, מה זה אומר ועד כמה זה חמור שרק עכשיו אני יודעת על כך, בשבוע מתקדם יחסית? אני מציינת שעשיתי השבוע הערכת משקל ויצאה תקינה לגמרי, מתאים לשבוע 32.5 . תודה רבה מראש.

13/06/2013 | 13:51 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-אכן הערכים לאחר ההעמסה גבוהים. את צריכה לקבל הדרכה מתזונאית ולבדוק סוכר בבית עם מכשיר ביתי לעיתים קרובות. להיות במעקב כמובן.

13/06/2013 | 21:58 | מאת: ליאת

מה זה אומר? שיש לי סכרת הריון?כיצד יתכן שאחרי שעתיים רמת הסוכר עלתה במקום לרדת בהדרגתיות? תודה רבה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה