תרופה בייטה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

03/12/2009 | 09:54 | מאת: מרים

אני חולת סוכרת מסוג 2 וסובלת מעודף משקל גבוה לפני כשבועיים התחלתי טיפול בתרופה בייטה 5 פעמיים ביום אני לא מרגישה שינוי להיפך אני רעבה יותר ועולה במשקל האם התרופה איננה מתאימה לי או שבועיים לא מספיק זמן אבקש מידע תודה

למרים שלום, נתנו לך בייאטה במטרה להוריד גם משקל וגם סוכר בדם.לא כל האנשים מגיבים כפי שאנו מצפים, כמו בכל תרופה אחרת. יתכן שהתרופה אינה מתאימה לך. יחד עם זאת, טרם מיצית אותה, מאחר וקבלת רק את המינון הנמוך, 5 מיקרוגרם פעמיים ביום והמינון המומלץ הוא 10 מק"ג פעמיים ביום.

24/12/2009 | 23:51 | מאת: מלי רפאל

גם אני משתמשת בביטה 10 מ פעמים ביום ולא יורדת במשקל אבל מבחינת איזון אני מאוזנת

מנהלי פורום סוכרת והשמנה