שאלה?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

19/04/2013 | 21:25 | מאת: מנדל ברק

כרגע הסוכר שלי עומד על 113 (כרגע לוקח כדור 1 קלוקומיל בערב)באחרונה אני אוכל לפעמים עודה מה שנקרא מוס אולם ללא סוכר-האם זה בסדר? מנדל

25/04/2013 | 12:05 | מאת: ניר שניידר

מנדל שלום, בסדר זה יחסי, 113 זה במגמת שיפור או החמרה? יש להסתכל על כמות הפחמימה למנה,להסתכל על כל הארוחה, ולא רק על מוצר ספציפי בארוחה. עם זאת קרוב לוודאי שמנת מוס ללא סוכר, לא תעלה את רמת הסוכר יתר על המידה. ניר שניידר דיאטן קליני וספורט B.Sc מאמן כושר ושחייה בכיר אתר: www.nirschneider.com נייד: 054-4862326 משרד: 077-3456296

25/04/2013 | 13:18 | מאת: מנדל ברק

בזמנו אמרה לי המחליפה של הרופא משפחה שלי שכלל לא מומלץ להשתמש בסוכרזית טוענת שזה פשוט "רעל" שמכניסים לגוף. באחרונה המליצו לי להשתמש בממתיק על בסיס סטיוויה אשמח לדעת את דעתך בנושא? הרבה תודות מנדל ברק

מנהלי פורום סוכרת והשמנה