טיפול בגנואט

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

10/02/2013 | 13:28 | מאת: Jud

שלום רב ! בעלי לוקח מזה כשבועיים את התרופה ג ואט של 80 פעמיים ביום . רמת הגלוקוזה בדם היה 325 ואחרי שבועיים כולל דיאטה ( למרות שתמיד שמר על משקל תקין ובבית כמעט ולא צורכים סוכר ) ירד הגלוקוזה ל: 220 . האם הירידה טובה ? רופא המשפחה לא מפנה למומחה ! ה- hba1c מראה 13.5 . אם לא דרך מומחה , איך אפשר לגעת אם זה סוכרת 1 או 2 ????

10/02/2013 | 14:38 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-סוכר 220 בצום אינו תקין. HBAC 13.5 הוא גבוה מאד. לדעתי באופן זמני/קבוע צריך לקבל אינסוליןלנטוס/לבמיר בלילה בנוסף לגנואט.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה