מי אני?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

21/01/2013 | 19:32 | מאת: יניב

שלום בן 70 מתאמן במכון כשר במשכולות כבדים(מעורר קנאתם של צעירים ובני נוער,ממש) נראה מצויין לאחרונה: המוגלוביןa1c -6 סוכר בצום 99 בבדיקת איסוף שתן 24ש מיקרואלבומין 183.7 ,מיקרואלבומין /קראטין142.48...פרוטאין352.בדיקת איסוף השתן נעשתה לאחר עשרה ימי ללא פעילות גופנית האם אני טרום טוכרתי או שיש לי בעיה נפרולוגית או שניהט ביחד,ומה עלי לעשות? תודה מראש יניב

24/01/2013 | 09:28 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום יניב- לפי הנתונים שכתבת אינך טרום סוכרתי. אך חסר העמסת סוכר 75 גר כדי לקבוע ב 100% . כמובן רצוי להקפיד על תזונה נכונה. החלבון בשתן אינו קשור אצלך לסוכרת/טרום סוכרת.

24/01/2013 | 10:44 | מאת: יניב

דר' לבין שלום תודה על תשובתך המהירה מטרידה אותי רמת החלבון בשתן,פרוטאין 352,תזונתי לעניות דעתי "נכונה" להוציא: כמות חלבון של 1.8 גרם/קילוגרם כמו אצל מפתחי גוף ומקור חלבון שהוא טוב(חלבון ביצים,דגים,חזה עוף) אבל גם...אבקת חלבון "איכותית" האם יש קשר בין כמות ואיכות החלבון ורמתו בשתן? ובכלל ,האם רחת חלבון זו בשתן דורשת טיפול? איזה? תודה מראש יניב

מנהלי פורום סוכרת והשמנה