שאלות

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

18/01/2013 | 13:40 | מאת: לינוי

שלום לכם מספר שאלות ברשותכם 1. האם כל סוג של סוכרת נחשבת תורשתית והאם זה קופץ בדורות? 2. האם אכילת שוקולד מריר בריאה ולא עלולה לגרום לסוכרת? 3. מה נחשב פחות או יותר אכילה בריאה של סוכר לבן אדם שנחשב די בריא באופן כללי? 4. אכילת שוקולד פעמיים - שלוש בשבוע עלולה לגרום לבעיות סוכר ? אני מאוד אשמח למענה! יום נפלא!

20/01/2013 | 13:58 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום- אין חוקים ברורים בתורשת הסוכרת. סימני המחלה הם יובש בפה עייפות השתנה מרובה. סוכר לבן לא בריא לאף אחד. לגבי שוקולוד מריר- אינו אמור לגרום לסוכרת בכמות קטנה.[20-30 גר ליום.]

מנהלי פורום סוכרת והשמנה