התקווצויות שרירים

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

14/01/2013 | 14:47 | מאת: לוציה

שלום אני סוכרטית מאוזנת כבר 3 שנים.מקבלת 2כדורים ביום של מטפורמין ירדתי 10 ק"ג במשקל אבל עדיין יש לי BMI 25 מתעמלת 3-4 פעמים בשבוע אבל סובלת כול לילה מהתקווצויות מאוד ברגליים לאורך כול הרגל קיבלתי מגנזיום , Q10 , ויטמין D אבל אין הקלה בכלל. הדבר היחד שזה עוזר מעט זה מי TONIK אשר מכילים סוכר.האם יש מה לעשות?האם בעיות של חוליות A3-A יכולים להיות הסיבה?5

16/01/2013 | 09:58 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום לוציה- כל הכבוד שירדת במשקל ואת מתאמנת. ההתכוצויות יכולות לנבוע מטיפול בסטטינים-תרופות נגד שומנים ,סוכרת לא מאוזנת ,חוסר ויטD או B12 . אם יש לך בעיה שלדיסק מותני כדאי להבדק אצל אורטופד. .יש תרופות כמו סימבלטה או ליריקה שיכולות לעזור לך אם מדובר בנאורופטיה סוכרתית . בנוסף יש ויטמין נאורובטיק.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה