נגישות
נגישות

תוצאות בדיקת כימיה בדם

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

01/01/2013 | 20:41 | מאת: איציק

בן 37 לוקח זובירקס למניעת התפרצות הרפס.בבדיקת דם יצא לי HbA1C 5.80 כאשר גבולות נורמה לנבדק 4-5.7 האם יש סיבה לדאגה? לפני חודשיים יצא לי בבדיקת Glucose (B) 102 כאשר הנורמה 70-100 האם יש התפתחות סוכרת?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום איציק-הערכים שלך אכן לא תקינים. עדיין אינך סוכרתי ואין צורך בכדורים אך יש סיכון להתפתחות סוכרת. כעת מומלץ תזונה מתאימה-יועץ והדרכת דיאטנית עם הפניה מרופא מטפל, ופעילות גופנית מרובה.

07/01/2013 | 20:50 | מאת: איציק

הרופא לא הסכים לשלוח אותי לדיאטיקנית אלא נתן לי לעשות בדיקת OGTT 75 האם ללכת לבדיקה או לחפש רופא אחר?

לא יזיק לך לעשות את הבדיקה הזו כדי לגלות סוכרת סמויה. בנוסף צריך לשמור על תזונה נכונה באופן קבוע.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה