נגישות
נגישות

אקטוס

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

23/12/2012 | 12:33 | מאת: דניאלה

שלום . בת 51 . התחלתי עם סכרת הריונית לפי 14 שנים והזרקתי יומלין . בשנים האחרונותחלה החמרה בסכרת ופיתחתי אלרגיה קשה לכל סגי האינסולין . מטופלת כעת בויקטוזה שעוזר לי לא לעלות במשקל אך עדיין קמה עם סוכר 300 בבוקר A1C 10.5 . הומץ לי טיפו באקטוס . האם כדאי ? איני מצליחה לקחת כדורים רגילים כיון שהם משלשלים אותי נוראות

לקריאה נוספת והעמקה

שלום - אקטוס עלול לגרום לעלית משקל אך הוא טוב . האם ניסית אינסולין לבמיר או לנטוס בלילה בנוסף לוקיטוזה?כדאי לשלב ביניהם גשי למראפת יעוץ סוכרת.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה