בדיקות סוכר וחשש לסכרת או להתחלה של

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

16/10/2012 | 23:10 | מאת: אריאל

שלום רב, אתמול (שני, 15.10) קיבלתי תוצאות של בדיקת דם לאחר צום של כ-9 שעות ורמת הסוכר שלי הייתה 112. באותו היום בערב עשו לי בדיקת סוכר כשעתיים - שלוש לאחר אכילה ורמת הסוכר הייתה 90 היום (16.10) חזרתי על הבדיקה בצום של כמעט 15 שעות (ככה יצא) ורמת הסוכר היא - 98. האם אני צריך לחשוש? ממה נובעים הערכים המוזרים הללו? 112 בצום, 90 לאחר אכילה ו98 בצום מאוד ארוך? האם אני צריך לעשות עוד בדיקות? תודה רבה!

17/10/2012 | 15:43 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום אריאל- יש לך נטיה לסוכרת.כעת זו לא סוכרת. הסוכר מעל 100 בצום מצביע על כך. בשלב זה רצוילהגיע לדיאטנית להוריד סוכרים ומשקל אם יש לך עודף משקל. כמובן לעסוק בפעילות גופנית זה חיוני!!.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה