זאת שוב יפה עם החשש לסכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

19/06/2012 | 10:31 | מאת: יפה

היי תודה על התשובה... אני מאד שומרת על דיאטה ופעילות גופנית 5 פעמים בשבוע המשקל שלי 57 והגובה1.50 וכל הדיאטות שאני עושה אני לא יורדת במשקל .... עכשיו רצתי לדעת האם זה מומלץ לעשות דיקור סיני לגבי השחלות פולצסטיות מכיוון שאני לוקחת מטפורמין וזה עושה לי רע מאד חוסר תאבון ובחילות כמו הרגשה של קילקולי קיבה.. אז אני חושבת להפסיק עם הכדורים האם זה כדאי להפסיק עם הכדורים אחרי שאני לוקחת שבועיים כבר( בשבוע הראשון לקחתי כדור אחד ולא עשה ככ רע אחרי שבוע התחלתי לקחת 2 כדורים וזה עושה הרגשה רע בבטן) אולי אני צריכה ליסתגל לכדור?? תודה מראש!!!

לקריאה נוספת והעמקה
19/06/2012 | 18:25 | מאת: זק

נסי לפצל חצי כדור בבקר אחד כדור בצהרים ועוד חצי בערב,מעבר לזה ישנם המון סוגים של כדורים שעושים את אותה הפעולה.

שלום- אם רע לך מ2- כדורים תנסי 1 ליום לאחר אוכל. אם יהיה רע עם כדור 1 את לא צריכה לסבול ותפסיקי אותו.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה