ערכי סוכר שעתיים לאחר האוכל ושאלה לגבי העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

30/05/2012 | 19:17 | מאת: AA

1- הבנתי שמדד שהוא פחות מ ( לאדם בריא)140 שעתיים לאחר האוכל הוא תקין ( מקריאה באתרים רפואים הבנתי שיש כאלה שטוענים שאכן המס' עד 140 שעתיים לאחר האוכל הוא תקין אבל רצוי שהמס' 140 יופיע עד שעה מתחילת הארוחה ופחות מ 125 שעתיים מתחילת הארוחה) א- מה היא כמות האוכל הממולצת למדד הנ"ל? 2 פרוסות לחם לבן+ גבינה+ תה עם 2 כפיות סוכר? אחר? האם משך הצום המנמאלי הוא: 8 ש' עד למדד רמת סוכר שעתיים לאחר האוכל?? ומה משך הצום המקסימלי ( ע"מ שהבדיקה תיהיה הפקטיבית מה הוא הקו העליון של צום ? 9 ש' 10 ש? יותר? העמסת סוכר 75 ג' 1-מתי נבדקים הערכים של העמסה כל חצי שעה ומתי מספיקה תוצאה אחת רק שעתיים לאחר העמסת סוכר? אודה לך אם תידע אותי מה הם ערכי הסוכר של אדם בריא בהעמסת סוכר 75 ג' לאחר חצי שעה שעה שעה וחצי שעתיים בתודה מראש A

31/05/2012 | 16:27 | מאת: B B

כמה חורים יש בגדר של לול תרנגולות שחורות ואם יש ביניהם אפרוחים לבנים האם ההיו יותר חורים או אולי פחות.מה צריך להיות גודל המוח וההינטיליגנציה על מנת לענות על השאלה.

03/06/2012 | 13:04 | מאת: ד"ר לאה לבין

1-כמות האוכל היא אישית. לחולי סוכרת רצוי לאכול לחם שחור מקמח מלא ולשתות ללא סוכר. 2-מעל 8 שעות צום לא משנה אורך הצום לגבי המדד לאחר אוכל. 3-כאשר חושדים בירידות סוכר בודקים כל חצי שעה כדי לתפוס את הירידה. במבצב רגיל בודקים רק לאחר שעתיים[פרט להריון שבודקים גם אחרי שעה].צריך שיהיה פחות מ 155 .

03/06/2012 | 16:28 | מאת: זק

ד"ר לאה לבין אני מוריד בפניך את הכבע.אין ספק.יש לך סבלנות של פלדה. כל ה כ ב ו ד........

מנהלי פורום סוכרת והשמנה