VICTOZA מועילה לסכרת תלויה באינסולין להפחתת משקל?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

15/05/2012 | 11:09 | מאת: ע.ב.

שלום האם VICTOZA מועילה לסכרת תלויה באינסולין להפחתת משקל? אני משתמש באינסולין כבר 10 שנים מגיל 42. בנוסף אני לוקח כדורים (גלוקופז', קרדילוק, אספירין, קרסטור, אנאלדקס, טריויטמין). אני בעודף משקל של 12 ק"ג למרות פעילות גופנית סדירה (ח.כושר, אופניים). תודה רבה ע.ב.

15/05/2012 | 14:04 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-וקיטוזה מורידה משקל וסוכר.לאחרונה היא נכנסה לסל גם עם טיפול באינסולין בסוכרת סוג 2 עם HBAC מעל 7.5או דרך ביטוח מושלם. כדאי לנסות.

15/05/2012 | 15:25 | מאת: ע.ב.

הרופאה שלי עשתה לי בדיקה זו להבחון ה"רזרבות" בלבלב והתוצאה היתה מאד נמוכה. האם גם יעיל במקרה זה?

מנהלי פורום סוכרת והשמנה