סכרת הריון

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

18/04/2012 | 15:58 | מאת: שי

לאחר העמסת סוכר 50 שיצאה לא תקינה 165.8, עשיתי העמסת סוכר מלאה כאן התקבל לי ערכים שאינם תקינים גם כן: 0 - 65 (נמוך מהטווח המותר) 60 - 202 (גבוה מהטווח המותר) 120 - 171 (גבוה מהטווח המותר) 180 - 96 בטווח המותר ראיתי כי במידה ויש שתי תוצאות שמעל הטווח המצב מאופיין כסכרת הריון. השאלה שלי היא האם יש משמעות מיוחדת לכך שהתוצאה הראשונה שלי לאחר צום היא נמוכה מהנורמה? ייתכן ובגלל זה לאחר מכן הייתה לי קפיצה גדולה בערכים? תודה רבה

19/04/2012 | 13:40 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום- יש לך אכן סוכרת הריון. תבקשי הפניה לדיאטנית.תתחילי לבדוק סוכר בבית כ 5 פעמים ליום. אם לא ירד הסוכר לאחר האוכל תצטרכי לקבל אינוסלין בארוחות

מנהלי פורום סוכרת והשמנה