thk,

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

18/02/2012 | 15:11 | מאת: מינה

עד לפני שבועיים נטלתי 24 יחידות לנטוס בתוספת שני כדורי ג'נואט ליום . לחרונה הומלץ לי לעבור לויקטוזה בגלל השמנת יתר. הויקטוזה גורמת לי לתופעות לואי חריפות ביותר של בחילה כאבי בטן מצב רוח ירוד חוסר תאבון חריף והרגשה כללית גרועה ביותר .מעיון באינטרנט אודות הויקטוזה גיליתי שיש בה סיכון לסרטן בלוטת הטריס ומאחר ואימי נפטרה מסרטן בבלוטת הטריס ייתכן שאסור לי בכלל ליטול את הויקטוזה אני מבקש הבהרות בנושא כי אני מודאגת מאד

21/02/2012 | 14:23 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-ת. לואי מוקטוזה אמורות לחלוף תוך חודש. כעת כדאי להשאר על מינון הנמוך של 0.6 מג. אם אחרי חודש עדיין יהיו בעיות צריך לחשוב על הפסקת התרופה. לגבי סרטן-מדובר על סוג נדיר של סרטן-CLEAR CELL שאינו תורשתי לכן לא קשור לאימך.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה