אמריל

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

05/01/2012 | 06:36 | מאת: טלי

שלום שמי נטלי אני בת 40 הרופא הביא לי כדורים אמריל ולמען האמת אני פוחדת להמשיך לבלוע אותם לאחר ששמעתי מה הם עושים ללבלב. יש לי כמה שאלות: 1 האם אמריל גורם לניפיחות בבטן 2 האם לכדור יש תופעות לוואי 3 ויש לי בעיה אני לא רגילה לאכול בבוקר וידוע שחיביים לאכול אחרי הכדור האם הכדור יכול לגרום להיפו במידה ולא אכלתי תודה ויום טוב

05/01/2012 | 11:08 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום- אמריל עלול לגרום לעליה קלה במשקל. אין לו ת. לואי בדר"כ. אם לא תאכלי אחריו יכולה להיות ירידת סוכר. יש היום בביטוחים משלימים כדורים חדשים כמו גנוביה וגלבוס . תמיד רצוי לקחת גם גלוקומין-מטפורמין

מנהלי פורום סוכרת והשמנה