סוכרת והשמנת יתר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

03/01/2012 | 16:36 | מאת: לוגי

שלום רב, בת 45 סובלת מסוכרת 2 והשמנת יתר מתקשה לחלוטין להיכנס למשטר דיאטטי תחושת רעב קיצוני כל כמה שעות לעיתים צורך בהול שלא היה קיים בעבר למשהו מתוק יש לי תופעות גם של רמות נמוכות של סוכר מגיעה עד ל-30 וגם רמות גבובהות מקבלת 2 כדורי גלוקומין ליום חייבת חייבת חייבת תוך חודש וחצי הבת הגדולה מתחתנת ואני חייבת לרדת במשקל איך אני מצליחה להקל על נקודת זינוק ראשונית אני חייבת גם להוסיף שאני מקבלת כדור ליום זנטק לקיבה עצבנית .אודה מאוד לכל עזרה . תודה מראש.

04/01/2012 | 11:49 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-מציעה לך לקבל בנוסף לגלוקומין כדור פרנדז 50מג בארוחה עיקרית ואם רציך בעוד ארוחה .לאכול לחם קל מקמח מלא ,להוסיף ארוחות ביניים. כמובן לקבל הדרכה מדיאטנית. במזל טוב!

04/01/2012 | 11:49 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום-מציעה לך לקבל בנוסף לגלוקומין כדור פרנדז 50מג בארוחה עיקרית ואם רציך בעוד ארוחה .לאכול לחם קל מקמח מלא ,להוסיף ארוחות ביניים. כמובן לקבל הדרכה מדיאטנית. במזל טוב!

מנהלי פורום סוכרת והשמנה