השמנה השמנה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

02/01/2012 | 16:15 | מאת: יוד אלף

בן שבעים ושמונה. סוכרתי 2. מאוזן עם אינסולין.הכרס גדלה גם גדלה. ולא רק זאת גם שכבת שומן יש מעל למפשעה. האם יש מצב שכדאי לחשוב על שאיבת שומן.אם כן היכן עושים זאת.תודה למשיבים.

03/01/2012 | 14:26 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב-לפני החלטה על ניתוח בהרדמה כללית צריך לחשוב על שינוי תזונתי,על שינוי בטיפול שאולי יגרום לירידה במשקל -דרך מרפאת סוכרת. בגיל שלך צריך לחשוב על הסיכון הלבבי שבניתוח.

03/01/2012 | 14:26 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב-לפני החלטה על ניתוח בהרדמה כללית צריך לחשוב על שינוי תזונתי,על שינוי בטיפול שאולי יגרום לירידה במשקל -דרך מרפאת סוכרת. בגיל שלך צריך לחשוב על הסיכון הלבבי שבניתוח.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה