סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

27/11/2011 | 20:26 | מאת: ליאת

אני חולת סוכרת כבר 20 שנה ויש לי משאבה , הבדיקה האחרונה הראתה שיש לי HC1 8.7 והתחלתי לשמור על איזון והפסקתי לאכול בכלל פחמימות וסוכרים ובבדיקה היום התברר לי שה HC1 שלי ירד ל6.1 אני יודעת שזה מעולה אבל יש לי הרבה נפילות ואני מגיעה לבדיקה במכשיר הידני בבית ל60 ו70 סוכר בדם, האם זה תקין לדעתך ? תודה

28/11/2011 | 09:06 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום ליאת- סוכר 60 איננו תקין זה נמוך מדי.תורידי קצת כמות האינוסלין בארוחות.אם זה לא יסתדר תגשי בבקשה לרופא המטפל שלך בסוכרת כדי לשנות את תפריט המשאבה לפני כן תעשי עקומת סוכר.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה