מה התסמינים האלו אומרים

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

09/10/2011 | 12:37 | מאת: מירב

היי אני בת 22 שוקלת 45 אם לילדה לאחרונה יש לי כאבי ראש פתאומיים וכן בבוקר אם אני אוכלת משהו מתוק כמו שוקולד אחרי כחצי שעה אני מרגישה רעד בידים חולשה וסחרחורת ואז אני אוכלת לחם או משהו וזה עובר . כמו כן אחרי הצום אכלתי משהו מתוק עם הרבה סוכר ואחרי כחצי שעה הרגשתי שאני מתעלפת. בקיצור אני מרגישה שאחרי שהגוף שלי מקבל הרבה סוכר ההוא מגיב לא טוב מה זה יכול להיות ואיזה בדיקה צריך לעשות? תודה

09/10/2011 | 14:29 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום מירב-נראה שיש לך ירידות סוכר לאחר מתוק. צריך לבצע העמסת סוכר ולבדוק רמות סוכר ואינסוליןו C PEPTIDE לפני שעה ושעתיים אחר שתית מי הסוכר. האם יש לך סוכרת במשפחה?

09/10/2011 | 14:33 | מאת: מירב

תודה על תגובתך במשפחה של אבא שלי היה סוכר (סבא ודודים) איזה בדיקה אני צריכה לעשות? האם זה קשור לתזונה שלי? אני אוכלת לא בריאים ומדלגת הרבה על ארוחות

מנהלי פורום סוכרת והשמנה