נגישות
נגישות

סוכרת וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

02/08/2011 | 21:31 | מאת: ליאור

אני בת 38 עם עודף משקל אחרי שני הריונות תקינים ונכנסתי להריון בשניהם מהר, עכשיו מזה שנה וקצת מנסים ולא מצליחים וכל הבדיקות יצאו תקינות יש לי סוכרת סוג 2 שהתפתחה כתוצאה מעודף משקל והתחלתי לקחת כדור אחד של מטפורמין בחודשיים האחרונים פעם אחת ביום אחרי הארוחה הכי עיקרית האם יכול להיות שהסוכרת פוגעת בביציות או בזרימת הדם ולכן אני לא נכנסת להריון? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

הסוכרת שלך קלה וחדשה לכן אינה פוגעת בזרימת הדם. אך יש לך קושי בכניסה להריון עקב השמנה ותנגודת לאינסולין שמתלוה להשמנה. הגלוקופג מוריד תנגודת לאינסלין.רצוי לקחת קבוע בוקר וערב גלוקופג לפחות עד לכניסה להריון.

03/08/2011 | 18:25 | מאת: ליאור

ארוחת בוקר אם היא ארוחה גדולה או עדיף צהריים וערב כי ארוחות אלו יותר גדולות?

מנהלי פורום סוכרת והשמנה