בייאטה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

06/07/2011 | 17:15 | מאת: פרידה

חולת סכרת כ-20 שנה.לימפומה ברקע מ-2001 לפני שלש שנים עברתי לבייאטה 10 מ"ג וזה עבד נהדר משך שנה ,עד שהלימפומה התפרצה שוב והייתי צריכה כימו ונאמר לי שאי אפשר להמשיך בייאטה עם הטיפול.מאז הייתי די מאוזנת עם ג'נואט עד לפני שבועיים.בשנתיים האחרונות העליתי 7 קג חלק מהטיפולים וחלק מהפסקת עישון..הוסיפו גם נובונורם 1 מ"ג בערב. בשבועיים האחרונות הסוכר לא יורד מ 170 בצום והגיע עד 300 שעתיים אחרי הארוחה. שאלתי....איך אפשר לאזן שוב את הסוכר,התחלתי פעילות גופנית וקצת ירדתי במשקל. האם אפשר להמשיך להזריק בייאטה גם כשיש סרטן ברקע,וזה סרטן כרוני..ו או פתרון אחר אני בת 61 , כרגע ברמיסיה,ומטופלת במבטרה משך שנתיים

07/07/2011 | 14:39 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום -לדעתי את יכולה לחזור להזריק ביאטה כעת. כמובן קודם מנה נמוכה של 5פעמיים ביוםו10*2 בהמשך.בנוסף יש לקחת גלוקומין1*2 ונובנורם 1-2מג כל ארוחה. נובנורם כמה שפחות כאשר סוכר ירד אפשר יהיה להוריד מינון/להפסיק אותו.

07/07/2011 | 19:55 | מאת: פרידה

מודה לתשובתך.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה