סכרתית במצב של ייאוש

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

04/06/2011 | 16:12 | מאת: ד.

אני חולת סכרת מזה 13 שנה בת 58 שוקלת 77, בבדיקות דם A1C 12.4 ובדיקת דם בצום 243 אני מטופלת בנובורפיד 4 פעמים 16 יח"ד ולנטוס בליל 34 יח"ד ו-3 פעמים ביום מטפורמין כמו כן יש לי גם כולסטרול ואני מקבלת סימבסטטין 40 מ"ג עלי לציין שהוריי היו סכרתיים היות ואני לא מצליחה לאזן את עצמי באמצעות הרופא שאלתי היא האם יש קבוצות תמיכה לסכרתיים, הגתי למצב של ייאוש האם אתם יכולים לעזור לי

13/06/2011 | 12:27 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב- האם הלכת לרופא שמתמחה בסוכרת?לדיאטנית? תפני לאגודת סוכרת ותשאלי לגבי קבוצות. בנוסף תעלי בהדרגה את מינון הלנטוס כדי שהסוכר ירד בצום

מנהלי פורום סוכרת והשמנה