סוכר גבוה? מה לעשות

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

25/05/2011 | 23:23 | מאת: חרד

הנני שוקל 120 קילו .בן 37 .גילו לי סוכר של 158 בצום כלוסטרול וטריגליצירידים גבוהים יש לציין שכל הזמן אני עייף צמא ורוצה לתת שתן הבנתי שזה תסמינים של סכרת מה עליי לעשות? לא מצליח לרדת במשקל או לעשות פעילות גופנית

26/05/2011 | 14:45 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום. יש להתחיל בטיפול תרופתי בגלוקופג 1*2 ליום בשלב ראשון. אתה צריך להגיע לדיאטנית ולקבל תפריט מתאים או להצטרף לקבוצה לירידה במשקל.הסוכר יתאזן כשתרד במשקל ולא תצטרך כדורים אך כעת אתה חייב אותם.

26/05/2011 | 14:45 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום. יש להתחיל בטיפול תרופתי בגלוקופג 1*2 ליום בשלב ראשון. אתה צריך להגיע לדיאטנית ולקבל תפריט מתאים או להצטרף לקבוצה לירידה במשקל.הסוכר יתאזן כשתרד במשקל ולא תצטרך כדורים אך כעת אתה חייב אותם.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה