האם יש להתחיל בטיפול ?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

29/04/2011 | 19:04 | מאת: אילן

אני בן 38 לפני כ - 3 שנים בבדיקת דם לאחר צום התגלה לי 126 , יש לי עבר משפחתי לא מזהיר (אבי סכרתי , שלושת אחיי הגדולים סכרתיים קשים כולם מזריקים אינסולין ) מאז הבדיקה הפחתי 10 ק"ג במשקל רץ כל בוקר 10 ק"מ ואוכל מאכלים ע"פ עיצת הדיאטנית (לחולי סכרת) - מרגיש מצויין אך הערכים עדיין גבוהים יחסית - בבוקר 100-110 ,מה עליי עוד לעשות כדי לא להתחיל טחפול תרופתי? .

30/04/2011 | 23:17 | מאת: ד"ר לאה לבין

אילן אתה עושה הרבה מאד.כדי לענות על שאלתךכתוב מה המשקל והגובה שלך?[BMI שלך]כמה סוכר יש לך לאחר אוכל ומהו HBAC?

01/05/2011 | 20:55 | מאת: אילן

תודה על תשובתך המהירה . לשאלתך : אני בגובה 1.80 מ' , ומשקלי 81 ק"ג . אני בכושר מצויין - אך הערכים יחסית גבוהים לכמות הפעילות ואופן התזונה . לא בדקתי את ערכיי לאחר אוכל ( השאלה - מה עליי לאכול ? וכמה זמן לאחר אכילה אני אמור לבדוק ?) איך אני יודע מה ערכי HBAC שלי? תודה על עזרתך .

מנהלי פורום סוכרת והשמנה