גנואט

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

02/02/2011 | 10:32 | מאת: ליאת

בת 42 עם סוכרת כשנתים 8.7 AC. לוקחת 3 גלוקומין + 1 אמריל. הרופאה נתנה לי גנואט 50/1000 פעמים ביום (במקום הגלוקומין) . רציתי לשאול האם זה גורם להשמנה ? יש לי כאבי ראש ואף סתום זה קשור לכדורים ? ושאלה אחרונה אחרי שבוע עדין אין שינוי כמה זמן לוקח לראות שינוי ומהנסיון לכמה אחוזים באוכלסיה באמת יש שיפור משמעותי מהכדור ?? בברכה,

03/02/2011 | 11:50 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב! גנוביה אינו גורם להשמנה. עלול לעשות מין כאב גרון ונזלת.תוך 10 ימים צריך לראות תגובה אם יש. לא לכולם גנוביה עוזר. מציעה לבקש מהרופאה לעלות מינון אמריל ל 2-3-4 מג אם את לא סובלת גנוביה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה