דיקת סוכר לאחר צום

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

28/10/2009 | 13:00 | מאת: אפרים

לד"ר חוליו עברתי צנתור עם סנט , אני לוקח טמבוקור 100 מ"ג פעמיים ביום,אוקסר פלוס 50/12.5 כדור ביום, פלויקס 75 מ"ג אחד ביום,סטאטין10 מ"ג בלילה, גלוקופג' 850 מ"ג פעם ביום ,מיקרופרין 100 מ"ג כדור אחד.כולוסטרול מאוזן,שומנים מאוזן. בבדיקת בוקר לאחר צום של 9-10 שעות מהאצבע , הסוכר נע בין 112- 125. אני עושה פעילות גופנית יום יום הליכה מעל שעה. אוכל אוכל דיאטטי ללא מלח,לא מעשן לא שותה .אני בן 69 ירדתי מעט במשקל וזה נעצר על 73-74 ק"ג. מה הסיבה שהסוכר גבוה למרות הכדור ופעילות גופנית ודיאטה? תודה על התשובה

לאפרים: רמת סוכר עד 125 מ"ג לד"ל היא מצוינת גם עבורך וגם עבור כל חולי הסוכרת.היה מרוצה מההישג!

מנהלי פורום סוכרת והשמנה