בדיקת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

21/10/2009 | 11:41 | מאת: לאה

היום הגעתי לאחות בקופת חולים טיפול בפציעה. וביקשתי ממנה שתעשה לי בדיקת לסוכר .(לאחר שעשתה שם לחולת סכרת) בבדיקה יצא לי 108.. אני בת 51 .לא ביקשתי הסבר כי גם כ עשתה לי טובה . ולא רציתי להטריד אותה האם הבדיקה תקינה . תודה מראש לאה

ללאה שלום, באם הבדיקה שעשית הייתה לא בצום, אזי היא תקינה. באם היית לאחר צום של 8 שעות, אזי היא אינה תקינה,אך עדיין אינה תומכת בקיום סוכרת ומחייבת המשך בירור-העמסת סוכר של 75 גרם ובדיקת סוכר בדם לאחר שעתיים.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה