הרדמות כף רגל

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

23/10/2010 | 09:38 | מאת: יעל

בת 38 משקל 77 וגובה 1.75 עם פריצות דיסק מזה 20 שנה בגב תחתון בחוליות L4-5 ו L5-S1 עם הקרנה כאבים לרגל ימין (נכות 28% משהב"ט), ללא טיפול ניתוחי, בנוסף אני מטופלת בכדורים להורדת הכולסטרול, ויש לי נטייה לסכרת גבולי. לאחרונה הומלץ ע"י רופא משפחה בעקבות בדיקות הדם לעסוק בפעילות של הליכה או אופני כושר (רגילות) כחצי שעה ביום, לאחר הליכה של כ-20 דקות מרגישה תופעה חדשה שלא הייתה, ברגל שמאל של הרדמות ונימול כף הרגל, דבר שלא היה אף פעם וקורה רק בפעילות הנ"ל לאחר סיום ההליכה הכל חוזר לקדמותו, בזמן רכיבה על אופניים התופעה אינה קיימת. מה יכולה להיות הסיבה והאם היא קשורה לפריצות הדיסק שיש לי? האם יש פעילות ספורטיבית שמותרת ו/או לא מומלצת לביצוע? תודה

23/10/2010 | 22:04 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

לא בטוח שזה קשור לפריצת דיסק בכל מקרה עליך לפנות לאורטוםד ולרופא משפחה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה