סוכרת במשפחה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

28/05/2010 | 09:54 | מאת: גליה

במשפחה מצד אמי יש נטיה לסוכרת ואמי בעצמה חולה במחלה. אני בת 45.5 , תמיד היו לי ערכי סוכר בין 80-90 ולאחרונה התוצאה היתה 95 בצום. עלי לציין שהכולבטרול הכללי אצלי הוא 239, מבנה גופי רזה ואני עוסקת בספורט ומשתדלת לאכול נכון. שאלתי היא האם התוצאות האחרונות מצביעות על נטיה עתידית לפתח סכרת? בבדיקת HBA1C אוכל לדעת זאת?

30/05/2010 | 22:00 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

ערכי הסוכר שלך תקינים למרות עליה קלה. אין צורך לבצע בדיקת HBA1C היות והיא מציגה את רמת האיזון 3 חודשים טרם הלקיחה והיא לא מנבא מה יקרה בעתיד

מנהלי פורום סוכרת והשמנה