השלכות בטווח הארוך של ניתוח טבעת- ניסיתי הכל ואין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

09/05/2010 | 14:00 | מאת: יפעת

שלום רב, שבוע הבא מיתעתדת לעבור ניתוח קיצור קיבה- טבעת, אני עם BMI- 40 ורקע מישפחתי של סוכרת ובעיות לב. אני פוחדת מהשלכות הניתוח לטווח הרחוק- מה הם? האם קיימים? אתמול בדוקו היה סיפור כזה שהגברת סבלה עתידית מתת פעילות של בלוטת התקיס, ואחרים- אשמח לשמוע את דעתך.יפעת

27/05/2010 | 17:29 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

יפעת שלום אני מקווה שעברת בינתיים את הניתוח ואת חשה בטוב . ניתוח בריאטרי מותווה לאנשים הסובלים מהשמנת יתר קשה. ע'מ לקבל הסבר לגבי ההשלכות יש תמיד להתיעץ עם הרופא המטפל והרופא המנתח

מנהלי פורום סוכרת והשמנה