חשש לסוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

16/04/2010 | 16:22 | מאת: חוה

שלום ד"ר, רמת סוכר 107 בצום. מה הטיפול המונע והנכון שצריך לעשות כדי להוריד את רמת הסוכר? ללא כדורים. תודה, חוה

שלום חווה,התשובה היא כמובן להקפיד על תזונה נכונה וביצוע פ. גופנית, לפחות 20 דקות הליכה יום יום. אבל השאלה שלך צריכה להיות מה לעשות על מנת לא להיפגע מסוכרת והתחלואה הנילוות אליה.לא רק הורדת רמת הסוכר בדם היא הגורם המכריע. רופאים רבים ימליצו לך, בצדק, לבצע בדיקות נוספות כגון HBA1C, העמסת סוכר, שומני הדם, לברר את היקף המתניים שלך, לחץ הדם ו BMI. בנוסף, מה התחלואה בקרב בני משפחתך ובהתאם לתוצאות יחליטו האם להוסיף טיפול תרופתי למניעת הידרדרות בריאותך.

07/07/2010 | 13:36 | מאת: סלעים

בבדיקה התגלה ערך של 6.1 (נורמלי זה מתחת ל-5.8 ),הערכים לא השתנו משנת 2005 ,אני בן 53 פעיל גופנית (170 ס"מ,67 ק"ג האם לקחת כדורים,במשפחה יש סכרת מבוגרים,אבל זה לא די נפוץ בקרב המשפחה, ואם לא איזה סוג תזונה מתאימה אני שומר בקביעות על תזונה נטולת סוכר ופחמימות פשוטות,למעט חריגים(חגים וכן,)

מנהלי פורום סוכרת והשמנה