רמת אינסולין גבוהה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

14/04/2010 | 13:29 | מאת: ענת

בבדיקת דם התגלה אצלי רמת אינסולין גבוהה 43 אך בדיקת סוכר תקינה 98 בדיקת המוגלובין A1C תקינה 5.2 האם זה מסוכן , האם יש לזה קשר לקצב ירידה במשקל ברצוני לציין כי אני בעודף משקל של 20 ק"ג גם בהעמסת סוכר 100 גרם רמות סוכר תקינות בצום 98 לאחר שעה 151 לאחר שעתיים 121 לאחר 3 שעות 95 גם בשתן אין סוכר. אודה עם תוכלו לעזור לי ולמי לפנות לאנדוקרינולוג או לרופא סכרת

27/05/2010 | 16:51 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

ע'פ הנתונים אין לך סוכרת אך את בסכנה לחלות בכך עתיד. הטיפול המומלץ ביותר הוא שינוי אורח חיים כולל דיאטה +הפחתת משקל + פעילות גופנית

מנהלי פורום סוכרת והשמנה