סוכרת לא מאוזנת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

07/04/2010 | 16:29 | מאת: רוני

לפני כשנה גילו לי סוכרת AC 10.2 הרופאה נתנה לי 3 גלוקומין לאחר 3 חודשים בדקתי שוב ויצא 8.4 ולפני כמה ימים שוב לאחר 3 חודשים בדקתי ושוב עלה ל - 9.4. אני רוצה לציין שאומנם אני לא אוכלת הרבה מתוק אבל בעודף משקל שאני לא מצליחה להוריד. הרופאה ניסתה לתת לי פרנדזז של יכולתי לסבול והפסקתי. ואמרה שאין לה פתרון בשבילי כי כל התרופות (עוקפות לבלב, והיא לא מוכנה כרגע לתת לי משהו אחר עולות הרבה כסף) ובאמת שאני לא יכולה לשלם סכום של 180 ש"ח בחודש. היא לא מוכנה לשלוח אותי לרופא מומחה אני במצב שאני לא יודעת מה לעשות. להישאר עם 9.4 זה בסדר ? או שצריך בכל מקרה טיפול נוסף כתוספת לגלוקמין. מאיזה גבול של AC1 הסוכרת נחשבת כהורסת ?? (אני מנסה לרדת במשקל אבל בינתיים לא הולך) ויש לי כאבים די רצינים ברגלים. לתשובתך אודה .

27/05/2010 | 13:37 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

מדובר בסוכרת לא מאוזנת ומומלץ טיפול נוסף מעבר לגלוקומין.ישנם טיפולים חדשים שגם מורידים את רמת הסוכר וגם את משקל הגוף .

מנהלי פורום סוכרת והשמנה