סוכרת כן או לא

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

04/04/2010 | 10:45 | מאת: שרון בר

לאחר ארוחת ליל הסדר הוציא אחד המשתתפים את מזרק האינסולין לאחר חמש דקות כולם כבר היו לאחר בדיקת סוכר רוב המשתתפים נעו סביב 98 ל104 חוץ מאשר אישתי 185 כמובן שנבהלנו משקל 72 גובה 160 בת 40 יש לציין כי היא שותה אנטיביוטיקה מסוג אוגמונטין 875 בגלל סינוסיטים א.האם סוג זה יכול לשנות את הערכים לרמה זו ב.האם היא סוכרתית ג.לאחר כמה זמן מסוף נטילת האנטיביטיקה ניתן לבצע בדיקה אמינה יותר תודה מראש

לשרון בר שלום רב,לא האנטיביוטיקה כי אם הסינוסיטיס, יכולה להוות סיבה לעלייה ברמת הסוכר בדם חולפת, ללא סוכרת. מציע לבדוק סוכר בצום של 8 שעות לפחות שבועיים לאחר סיום המחלה וכן HBA1C, אשר אם יהיה מעל 6.5%, יאבחן סוכרת על פי הקריטריונים האמריקאים החדשים.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה