סכרת?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

14/10/2009 | 14:29 | מאת: אתי

אני כבת 58 מזה כשנתיים ערכי הסוכר בצום הם בין 110 ל130 העמסת סוכר היתה 200 ולאחרונה 143 A1C1 6.6 כמו כן אני סובלת מלחץ דם גבוה מטופל ומאוזן ומכולסטרול גבוה גם מטופל ומאוזן ,רופא המשפחה טוען שאין צורך לדאוג ואין זה טרום סכרת, אני סובלת מעודף משקל של כ15 ק"ג לא מצליחה לעשות דיאטה כי אני רעבה כל הזמן. שאלתי היא הרופא צודק או שיש צורך בטיפול, ומדוע אני רעבה כל הזמן האם זו תוצאה של סכרת?

לאתי שלום,בעיני יש לך כבר סוכרת וכדאי כבר לטפל ולא רק בדיאטה ופ. גופנית כי אם גם תרופתית. זה הזמן החשוב ביותר לאיזון מחלתך ולהגעת ה A1C שלך לערך נמוך מ 6%. את לא רעבה כל הזמן מהסוכרת. כדאי לך להתאמץ!

מנהלי פורום סוכרת והשמנה