טרום סכרת?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

10/02/2010 | 08:55 | מאת: ש.

האם מצב שבו ארוחה עתירת פחמימות גורמת לרמת סוכר גבוהה עד גבוהה מאד בעוד תזונה נטולת פחמימות מביאה לערכים תקינים ואפילו נמוכים מהנורמה מעיד על טרום-סכרת? בהנחה ומקפיד על תזונה ואורח חיים נאות - האם כדאי להתחיל טיפול בגלוקופאג' כדי למנוע הופעת סכרת או שלאור תופעות הלוואי עדיף להימנע בינתיים כל עוד מצליח לשמור על ערכים תקינים/נמוכים?

27/05/2010 | 10:42 | מאת: ד"ר יצחק בר אור

משאלתך אני מבין שיש ערכי סוכר גבוהים ויש אבחנה של סוכרת ע'כ אין ספק שיש מקום לטיפול בגלוקופאג'

מנהלי פורום סוכרת והשמנה