טרום סכרת?
דיון מתוך פורום סוכרת והשמנה
האם מצב שבו ארוחה עתירת פחמימות גורמת לרמת סוכר גבוהה עד גבוהה מאד בעוד תזונה נטולת פחמימות מביאה לערכים תקינים ואפילו נמוכים מהנורמה מעיד על טרום-סכרת? בהנחה ומקפיד על תזונה ואורח חיים נאות - האם כדאי להתחיל טיפול בגלוקופאג' כדי למנוע הופעת סכרת או שלאור תופעות הלוואי עדיף להימנע בינתיים כל עוד מצליח לשמור על ערכים תקינים/נמוכים?
לקריאה נוספת והעמקה
משאלתך אני מבין שיש ערכי סוכר גבוהים ויש אבחנה של סוכרת ע'כ אין ספק שיש מקום לטיפול בגלוקופאג'