טיפול

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

01/02/2010 | 17:14 | מאת: lili

לרופא שלום וברכה בבדיקה לאחר צום של 12 שעות 106 העמסת סוכר 75 מג שעתיים אחרי 162 בדיקת שתן תקינה אין סוכר תודה לאל עודף משקל של 10 קג מטופלת בכדורים נגד לחץ דם ולהורדת שומנים כבד שומני התחלתי בדיטה מבוקרת ופעילות גופנית מבוקרת האם אפשר להמתין חודשיים שלושה ולראות אם הערכים של הסוכר יתאזנו או שיש להתחיל כבר בטיפול תודה על ההתייחסות

03/02/2010 | 13:38 | מאת: דר' משה זלוצובר

לילי שלום ותודה ע לשאלתך. מדובר בטרום סוכרת ואין הכרח לטיפול תרופתי, בודאי לא במיידי. בברכה דר' זלוצובר

מנהלי פורום סוכרת והשמנה