ויתור על גלוקופאג'

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

18/01/2010 | 14:49 | מאת: שירה

שלום וברכה, הנני בת 18 שנים .לפני כשנתיים אובחנה אצלי שחלה פוליציסטית וזאת לאחר בירור הסיבה לשיעור יתר. מאז הנני נוטלת פעם ביום אסטל ואנדרוקור . לפני כשבועיים הגעתי לביקורת אצל אנדוקרינולוגית בעניןוהיא הציעה להוסיף גלוקופאג' בשל ערך גלוקוז בדם בגובה 101 תוצאה זו היא מלפני כחמישה חודשים. השבוע ביצעתי בדיקת גלוקוז במעבדה בקופת חולים והערך שהתקבל הוא 85 וזאת לאחר תקופה ארוכה שאני יורדת במשקל כנדרש במצב של שחלה פוליציסטית.האם ניתן לוותר על גלוקופאג'?

21/01/2010 | 12:38 | מאת: דר' משה זלוצובר

שירה שלום ותודה על שאלתך. שובי לרופאה שהמליצה על הטיפול והתייעצי עימה. בברכה דר' זלוצובר

מנהלי פורום סוכרת והשמנה