סיבים תזונתיים בלחם וגלוקומין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

11/09/2016 | 20:13 | מאת: דינה

שלום קראתי שסיבים תזונתיים סופחים אליהם תרופות והם פוגמים ביעילות התרופה . האם זה אמור גם לגבי סיבים תזונתיים הנמצאים בלחם מחיטה מלאה אני אוכלת בארוחת ערב 2 פרוסות לחם המכילים 16 גרם סיבים ל100 גרם ולאחר מכן לוקחת 1 גלוקומין. האם זה יכול לפגוע ביעילות הגלוקומין?

לקריאה נוספת והעמקה

דינה שלום, אין פגיעה ביעילות התרופה כאשר היא נאכלת לאחר 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה. בברכה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה