העמסת סוכר 100 ערכים נמוכים

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

08/05/2016 | 01:04 | מאת: אילה

שלום רב, בבדיקת העמסת סוכר 100 יצאו לי הערכים הבאים בצום- 91 אחרי שעה- 119 אחרי שעתיים- 105 אחרי שלוש שעות- 46 (נבדק פעמיים במעבדה) מה זה אומר? האם יש בעיה? חשוב לי לציין שבמהלך הבדיקה הרגשתי בסדר גמור. הייתי במנוחה ולא הרגשתי תחושת עילפון...

שלום רב, אין כל בעייה עם תוצאות הבדיקה. במידה ואת בסיכון לסוכרת ולכן בוצעה לך העמסת סוכר של 100 גרם, מומלץ שתאכלי מאוזן, תזונה המכילה את כל אבות המזון, בדגש על פחמימות מורכבות בעלות אינדקס גליקמי נמוך אשר מתפרקות בקצב איטי יחסית לסוכר. דוגמה למאכלים כאלה: לחם שיפון מלא, שיבולת שועל מלאה, קינואה, כוסמת, קטניות ועוד. בהצלחה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה