פתרון לסוכרת והשמנת יתר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

31/01/2016 | 13:53 | מאת: יקיר

שלום, אני מתעניין עבור חבר שהוא סוכרתי טייפ 2 שנובע מהשמנת יתר. A1C 9.4 , כולסטרול ולחץ דם גבוהה ועוד. אשמח לקבל הסבר על פתרון טבעי לטיפול בסוכרת בדגש על שינוי אורח חיים- דיאטה ושינוי הרגליי אכילה, פעילות גופנית, טיפול תרופתי תומך וכל מה שתוכלו להציע. תודה מראש.

יקיר שלום, סוכרת מסוג 2 הנובעת מהשמנת יתר היא מצב אשר ניתן לטפל בו בקלות יחסית, באמצעות הכוונה של צוות רב מקצועי. הטיפול בסוכרת כולל שלושה או ארבעה פנים. האחד – שינוי אורח החיים מבחינת התזונה. אשמח להדריך את חברך אודות השינויים התזונתיים הנדרשים לצורך איזון הסוכרת וירידה במשקל. ההכוונה התזונתית שאתן לו תהיה מותאמת אישית לו, לאורח חייו, סגנון אכילתו ולעוד מספר מדדים אישיים. שנית, נתאים לחברך את אחד הרופאים המקצועיים שלנו. כולם מומחים בסוכרת ובעלי ניסיון רב והצלחות רבות עם מטופלים. הרופא יתאים לו אישית גם כן את הטיפול התרופתי המוצלח ביותר אשר יסייע לו בירידה במשקל, בהפחתת הכולסטרול ובאיזון לחץ הדם. בנוסף, כיוון שפעילות גופנית ולעיתים גם תמיכה נפשית ורגשית הם חלק בלתי נפרד מהטיפול בסוכרת, אנחנו מציעים גם ייעוץ של מאמן כושר ומאמנת אישית (קואצ'רית). אתה מוזמן להציע לחברך להגיע למרכז שלנו להתרשמות. בהצלחה! עינת מזור בקר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום סוכרת והשמנה