נגישות
נגישות

אינסולין

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

27/12/2015 | 12:41 | מאת: ראובן

אני בן 55. לפני כ- 25 שנה גילו אצלי רמה גבוהה של אינסולין ועשיתי ארוחוות מבחן במרפאת חוץ בבית חולים רמבם. זכור לי שהרופא אמר שיש לי הפרשה מוגברת של אינסולין אולם היא איננה נובעת מתנגודת לאינסולין. ברצוני לשאול האם במשך הזמן ההפרשה המוגברת עשויה לגרום לתנגודת לאינסולין? קראתי שהתנגודת עשויה לגרום לטרשת עורקים ונזקים נוספים. בתודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ראובן. אם יש לך סוכרת סוג 2 כעת יתכן מאד שיש לך תנגודת לאינסולין. רצוי לגשת למרפאת סוכרת כדי להתאים לך טיפול.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה