חובה באינסולין כשהגוף לא מייצר ? בדיקה לברר ?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

03/11/2015 | 18:27 | מאת: אורי

יש לי סוג2 ולאחרונה גם קיבלתי אינסולין לנטוס יחד עם ג'נואט. 1. האם יש בדיקה לברר מה מצב האינסולין הטבעי שלי ? 2. סבלתי בכאבי שרירים - בכתפיים ובזרועות - הפסקתי את האינסולין - ולוקח רק ג'נואט פעמיים ביום - הכאבים פסקו אך הערכים של הסוכר מעל 200 ... מרגיש טוב אך מה האופציות שלי ? 3. לא משוכנע ב 100% שהכאבים נבעו מהאינסולין.

04/11/2015 | 14:30 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום אורי. אינסולין אינו גורם לכאבי שריירם וכדאי לחזור לקבל אותו. ניתן לבדוק את תפקוד הלבלב ע"י בדיקת C PEPTIDE בבדיקת בדם לאחר 8 שעות צום.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה