שאלה לגבי השמנה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

15/09/2009 | 17:21 | מאת: יורם

אבי חולה בסוכרת טייפ 2 , מאוזן עם לנטוס תמיד היה בן אדם עם משקל עודף אני בעצמי עם קצת משקל עודף ואני חושש שאני אגיע למצב של טרום סוכרת האם ניתן למנוע את זה ע"י ירידה במשקל?

ליורם שלום, סוכרת זו מחלה המתפתחת עקב גורם גנטי וגורם נרכש.שניהם חייבים להתקיים. הגורם הגנטי קיים אצלך בדם ולא תוכל, על פי הרפואה של היום, להיפטר ממנו. הגורם הנרכש, במקרה של אביך, שלך ושל מרבית חולי הסוכרת מסוג 2,בארץ ובעולם, הוא העלייה במשקל. על מנת להימנע מסוכרת, אסור לך לעלות במשקל. הליכה רגלית של 30 דקות ביממה תסייע גם היא למניעה זו. כדאי לך מאד.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה