נגישות
נגישות

HbA1C 7.6 בצום

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

16/07/2015 | 20:09 | מאת: הלן

ערב טוב אני בת 46 חולה בסוכרת 3 שנים בהתחלה שיגלו לי את המחלה HbA1C היה 10.2 לפני שנה היה 6.2 ובבדיקות שעשיתי השבוע 7.6 וסוכר 130 אני שותה כדור קלוקומין אחד לפני השינה אבל אני מרגישה שזה לא עוזר , אני מתעוררת כל בוקר עם סוכר של 140 או 160 לפעמיים גם יותר אני מודה שאני לא שומרת במאה אחוז אבל אני משתדלת מאוד אני 1.75 שוקלת 84 , השאלה שלי , האם אני צריכה להחליף את הכדור שאני שותה? יש שמשהו יותר טוב? אני צריכה לעשות דיאטה? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
16/07/2015 | 20:20 | מאת: הלן

Glucose (B) 14-07-2015 130 HbA1C 14-07-2015 7.6 Fructosamine 30-03-2014 361 Urea (B) 14-07-2015 16 Na- Sodium (B) 14-07-2015 135 Fe - Iron 30-03-2014 57 ויטמינים Vitamin D 25 (OH) 14-07-2015 14 שתן-כללי Leucocytes (U) 15-07-2015 75

שלום הלן. שלום הלן. יש היום כדורים חדשים שבתוכם יש גלוקומין עם תרופות חדשות. מומלץ לקבל פעמיים ביום גנואט או יוקראס. הם לא בסל הבריאות. יש לך עודף משקל וכדא להיות במעקב של דיאטנית וכן לעסוק בפעילות גופנית. לפי הבדיקות שצירפת יש לך ויטD נמוך. תחשפי את הגוף בשמש לא בשעות הצריים ובנוסף כדאי לקבל תוסף של ויטD

מנהלי פורום סוכרת והשמנה