מתי כדאי לקחת ג'נואט 1000/50

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

23/06/2015 | 19:19 | מאת: יצחק דונג

אני קם בבוקר בערך בשעה 10 או 11 ואוכל רק באזור השעה 16:00 ואני הולך לישון באזור השעה 3:00 לפנות בוקר וגם לפעמים אני יכול לאכול קלות בשעות הנ"ל. אני לוקח 2 כדורים ג'נואט 1000/50 כל יום. השאלה האם כדאי לקחת את הכדור מיד מתי שאני קם ואפילו שהקיבה ריקה או לקחת רק מתי שאני אוכל בסביבות השעה 16:00 ואז השאלה מתי לקחת את השני. האם זה נכון שהאפקטיביות של התרופה יותר טובה עם אוכל, והאם זה נכון שבלי אוכל זה עושה נזק לכליות / כבד או שזה לא משנה אם אוכל או בלי אוכל. אודה לכם על תשובה מפורטת.

29/06/2015 | 10:00 | מאת: ד"ר לאה לבין

הגנואט צריך להלקח שעה או יתר לפני אוכל . הוא עובד 12 שעות. לא נגרם נזק לשום דבר אם לא אוכלים מיד אחרי הכדור.הכדור צריך לחכות לאוכל.

29/06/2015 | 14:10 | מאת: יצחק דונג

תודה על תשובתכם. אבל לא קבלתי תשובה אם האפקטיביות של הכדור אותו דבר עם אוכל או בלי אוכל. ואני הסביר, דוגמה, כאשר אני קם בבוקר נגיד בשעה 11:00 ויש לי סוכר 220 אבל אני אוכל רק בשעה 17:00 האם לקחת את הכדור מיד בשביל שיוריד את הסוכר מרמה של 220 ללמטה אפילו שאני לא אוכל. או לחכות לשעת האוכל ואז לקחת. כי אמרו לי בבית המרקחת שהכדור לא עובד אם לא אוכלים באותו זמן שלוקחים אותו.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה